STARBUCKS® ESPRESSO ROAST
Sodresnė ir intensyvi
Paskanauk „STARBUCKS® Espresso Dark Roast“ sodrių saldžios karamelės natų, tapusių šio kavinių tinklo sukurtų latės kavų siela. Pamilsi intensyvų skonį, kuris būdingas šiam laiko nepavaldžiam kavos gėrimui, vos per kelias sekundes pagaminamam „NESCAFÉ® Dolce Gusto®“ kavos aparatu.
MAISTINGUMAS | Vienetas | vienoje 100g | vienoje 100ml | Vienoje porcijoje | % RPN |
---|---|---|---|---|---|
R&G coffee | g | kaip parduodama | 5.5 | ||
Energinė vertė (su skaidulomis 8kJ/g) | kJ | 1093.8 | 24.0 | 7.2 | |
Energinė vertė (su skaidulomis 2kcal/g) | kcal | 266.9 | 5.7 | 1.7 | 0% |
Riebalai | g | 17.1 | 0.0 | 0.0 | 0% |
iš kurių sočiųjų riebalų | g | 7.6 | 0.0 | 0.0 | 0% |
Parduodami Angliavandeniai | g | 0.2 | 2,8 | 2,2 | 0% |
iš kurių cukrų | g | 0.2 | 1,9 | 1,5 | 0% |
Skaidulinės medžiagos (DP > 3) | g | 38.7 | 0.7 | 0.2 | - |
Baltymai | g | 8.1 | 0.3 | 0.1 | 0% |
Druska | g | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.2 |
Ingredients:
malta skrudinta kava
*RI -
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ / 2000 kcal).

Sunkus darbas atsiperka skoniu
1975 m. kavinių tinklas „STARBUCKS®“ leidosi į tobulos kavos pupelių rūšies ir skrudinimo balanso paieškas. Mėnesių mėnesiai bandymų vedė prie šio saldžiai karamelinio skonio kavos gėrimo. Kavos gėrimo receptas toks nepriekaištingas, kad iki šiol jo niekas nepakeitė.
Jums taip pat gali patikti
POPULIARIAUSI PATARIMAI


SKRUDINIMO INTENSYVUMO SKALĖ
Remdamasis daugiamete patirtimi „Starbucks™“ kavinių tinklas sukūrė savo skrudinimo intensyvumo skalę, kurią sudaro „Starbucks®“ šviesaus skrudinimo, vidutinio skrudinimo ir tamsaus skrudinimo pupelės. Norint, kad kiekviena kavos pupelė išgautų jai būdingą aromatą, rūgštingumą, sodrumą ir skonį, jai reikia išskirtinės laiko ir temperatūros pusiausvyros.


ETIŠKOS GAVYBOS ĮSIPAREIGOJIMAS
„Starbucks“ įsipareigoja gauti 100 % savo kavos pupelių etiškais būdais ir neseniai pasiekė 99 % šio tikslo. Mūsų tikslas – padaryti kavos pupeles pirmuoju tvariu žemės ūkio produktu pasaulyje.


„KAVINĖS PRAKTIKOS“
Sukurtos bendraujant su organizacija „Conservation International“, kavos augintojų ir ūkininkų lygių teisių taisyklės („The Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) Practices“) padeda užtikrinti ilgalaikį aukštos kokybės kavos tiekimą, sudarant teigiamas salygas kavos augintojams ir jų bendruomenėms.
